To pee or not to pee (part 2)

En het is gebeurd: we hebben haar “plasdiploma” ontvangen! DE officiële aankondiging van het succes van de potjesgang. Glimmend van trots kwam ze aangelopen met haar blinkend papiertje dat een blije Maya de Bij bevatte, die vrolijk voorbij de woorden “proficiat, je bent nu echt groot geworden!” en “plasdiploma” vloog. Fout gespelde achternaam incluis!

Maar het is zo, lieve lezer, onze supermarktrekeningen zijn weer dat ietsje lager, wegens het afwezig worden van pampers. Enkel voor ’s nachts draagt ze er nog eentje en ook het verschil tussen “een scheetje” en “iets anders” is soms nogal vaag. Maar buiten dat, is het héél plezierig en netjes zo’n zindelijke dochter. Af en toe vragen of ze moet plassen, steevast het antwoord “NEE” te horen krijgen en dan toch een grijns van hier tot daar op haar snoetje, als er een geel straaltje tevoorschijn komt op het toilet.  🙂 Een mens zou van minder gelukkig worden.

Kus
-X-
Merelmama

(een ochtendblog, wel heb je nou!)

Een gedachte over “To pee or not to pee (part 2)

  1. Wat is het snel en gemakkelijk verlopen hè ! Dat heb je weer eens fantastisch gedaan ‘merelmama’ maar ik had van jou niets anders verwacht ! Natuurlijk heeft onze Mereltje het meeste werk verricht ! Ze doet dat goed !😊
    ‘jolienmama’
    Xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s